Tips

Den vanligaste frågan

9 jun 2017

Den vanligaste frågan jag får om att tjäna pengar på nätet är vilken slags egenskaper man behöver för att lyckas.  En inte helt enkel fråga. Givetvis handlar det till viss del om att hitta rätt inkomstkälla. Men lika mycket om personliga egenskaper och förmågor. 

Skulle jag behöva välja enbart en egenskap fick det bli beslutsamhet. Beslutsamhet att verkligen inte ge upp förrän du hittar en inkomstkälla som passar dig - och som du kan skala upp över tid. 

Ofta ger vi upp för tidigt och hoppar från ett "shiny object" till ett annat. Det är sannolikt den sämsta egenskapen du kan ha. Inte minst eftersom du då aldrig testar något "fullt ut", och egentligen inte kan veta om just den inkomstkällan fungerade eller inte.

Så kör alltid 100% och ge inte upp. Lär dig av dina misstag. Då kommer du snart att hitta rätt. 

Hur kommer pengarna in?

2 nov 2014

En återkommande fråga är hur man får betalt när man gör betalda undersökningar? Och svaret här är att det är lite olika. Har själv fått betalt främst via Paypal och mitt genom att ange mitt vanliga konto på Swedbank. I enstaka fall har jag även fått check hemskickad till mig, som jag sedan fått lösa in på banken.

Vanliga frågor

12 maj 2014

Får en hel del frågor om det här med betalda undersökningar. Kul att så många är intresserade! Dock så finns det faktiskt redan svar på de flesta frågor om du kollar runt på den här hemsidan. Min tanke är dock att publicera en mer "samlad" FAQ på den här sidan inom kort. 

Ny video

16 dec 2013

Yes, vi har gjort en ny video som visar alla fördelar med betalda undersökningar. Publiceras snart. 

Affiliorama - funkar det verkligen?

16 jul 2013

För ett par veckor sedan fick jag ett tips från en "kollega" (han sysslar också med att tjäna pengar på nätet, och ibland samarbetar vi och utbyter erfarenheter om olika program ) om Affiliorama.  

Detta är ett program som tar ett helhetsgrepp på affiliate-marknadsföring på nätet och det jag hittills sett är jag mycket imponerad av.  

Själva programmet består av olika slags "träningsmoduler" i form av videos och skrivna guidar som på ett slags "steg-för-steg-sätt visar exakt hur man går tillväga för att börja tjäna pengar som affiliate. 

Jag har i skrivande stund gått igenom de tre första modulerna (hela programmet består av 12 stycken) och det ser mycket lovande ut. Ska be att få återkomma med en mer utförlig rapport och recension av programmet framöver. 

 

 

 

3 Tips Med pessismistiskt twist: gör så här om du vill misslyckas med att tjäna pengar online

16 jul 2013

1. Fastna i läsandet och analyserande
Alltför många jag pratar med som påstår att de vill börja tjäna pengar på nätet kommer ingen vart.

När jag frågar vilka program och tekniker de provat hittills så svarar häpnadsväckande många att det är just det som är problemet: de har inte "vågat" testa, eftersom de inte vet om du kommer att lyckas. Istället har de ägnat sig åt att läsa och "fundera" på hur de ska tjäna pengar. Och jaga "det perfekta programmet". Detta fastnar de i, år efter år. Bli inte en sådan människa. Då är det bättre att spänna bågen rejält och låta strängen brista några gånger. Du får du åtminstone erfarenhet och kommer att lyckas bättre nästa gång du spänner bågen. 

2. Hoppa från program till program
Näst efter de som aldrig vågat prova något program (som betalda undersökningar online), finns den grupp individer som istället köper varje program de kommer över, men aldrig orkar GENOMFÖRA programmet till 100%. Istället hoppar de från program till program, och håller tummarna för att de ska bli multimiljonärer helt utan ansträngning. Även detta är ett säkert recept på misslyckande.

3. Odla en ständig misstro mot allt och alla
Så här är det. Det finns bra program på nätet och det finns dåliga. Precis som i övriga livet. Vill du misslyckas ska du däremot så svårigheter och begränsningar överallt, samt odla en ständig misstro mot alla.


Välkommen

Välkommen till www.betaldaundersokningar.n.nu.

Nyhetsbrev

Recensioner

Paid Survey At Home

SurveysPaid.com

GetCashforSurveys.com

Gamingjobsonline.com

 

Senaste från bloggen: