7 Supertips - Tjäna pengar till laget eller klassen

#7 INKOMSTBRINGANDE & Enkla Metoder för att tjäna pengar till laget, klubben eller klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, klassen eller laget? Kanske vill ni samla ihop till en resa, en turnering...eller bara få ett välbehövligt tillskott till kassan? Då ska ni studera den här sidan noggrant.

Här har vi sammanställt 7 metoder får att uppnå era mål. Vissa av dem är välbeprövade, andra innovativa - och det finns inget som hindrar att ni provar på flera av dem samtidigt.

Lycka till!

# 1. Gör betalda undersökning med Paid Surveys At Home

Detta upplägg föjer samma logik som för betalda undersökningar för enskilda individer, men givetvis går det att skala upp och tjäna riktigt stora pengar om man är flera som hjälps åt.  

Laget eller klassen kan dela upp sig och testa flera olika sajter för att på så vis får "samarbetsfördelar" och tipsa varandra om de undersökningar som ger bäst betalning. Denna arbetsmetod kan också fungera som ett bra komplement till andra inkomster, som exempelvis att sälja kakor. 

Fördelar: 

 • Liten inverstering för att komma igång (ett par hundralappar)
 • Ingen risk, pengarna tillbaka om man inte är nöjd. 
 • Stora pengar att tjäna om man ligger i. 
 • Lätt att börja - de flesta i laget har förmodligen redan en dator, surfplatta eller smartphone som de kan använda för att utföra undersökningarna. 

 Nackdelar: 

 • Behöver sannolikt ha någon som administrerar och driver projektet framåt - och har koll på alla intäkter. 

 

Hemsida: Paidsurveysathome

# 2. Kakor och Godis - Superklassikern

Ja, jag vet. Detta med kakförsäljning är förstås ingen nyhet, men meningen med den här listan är inte i första hand att vara innovativ, utan att tipsa om lukrativa sätt att tjäna pengar till laget.

 

Och detta i detta avseende har kakförsäljning genom året levererat otaliga tusenlappar till föreningar, klasser och klubbar över hela Sverige. En av de mest välkända leverantörerna är Kakservice som har ett snabbt och enkelt koncept att använda.

Fördelar: 

 • Enkel produkt att sälja. Många som vill tjäna pengar till klassen eller laget har redan provat och lyckats.
 • Etablerad metod som är snabb att implementera och som alla förstår.
 • Bra att ta upp beställningar först och lägga ordern först när man vet hur stor försäljningen blir. 

 Nackdelar: 

 • Mycket "fysiskt hantering" och många leveranser. Kräver alltså en hel del jobb att driva igenom.

Hemsida: Kakservice.se

# 3. Gå med i ett Sportbetting Affiliate-program

Detta innebär att ni som lag för en summa pengar per spelare, eller alternativt procent på spelsumman, om ni rekommenderar nya spelar till olika sportbetting-boloag, exempelvis betsafe.com eller Ladbrokes.com.Det är inte ovanligt med 500-600 kr i provision per spelare.

Fördelar: 

 • Produkt som passar bra med att vara exempelvis ett fotbollslag, hockeylag eller liknande
 • De flesta svenskar bettar redan på sport i olika sammanhang

 Nackdelar: 

 • Kan faktiskt inte komma på några....tycker detta är en brilliant idé :)
Hemsidor: Betsafe.se, bet365.com, bet-at-home.com, betsson.se

# 4. Sälja fotbollsresor via Watchitlive.se

Den här metoden passar förstås extra bra om ni är ett fotbollslag, men givetvis funkar den även för andra föreningar.Watchitlive erbjuder idag fotbollsresor  - och biljetter - till världens största ligor såsom Serie A, la Liga, Premier League och franska ligan. Men i utbudet ingår även biljetter och resor till diverse evenemang inom motor, tennis, konserter och musik. 

Fördelar: 

 • Det enda ni behöver göra är att skicka intresserade "kunder" via er affiliatelänk till Watchitlive.se och så får ni en provsionsprocent på hela summan.
 • Eftersom fotbollsresor kostar en hel del pengar kan det bli stora summor, för lite arbete.

 Nackdelar: 

 • Produkt som kostar mycket pengar. Svårt att göra en prognos av förväntade intäkter, men kan passa bra som komplment till andra klassiska försäljningsmetoder (som kakor).

Hemsida: Watchitlive.se 

# 5. Ta fram eget merchendise och sälja 

Att ta fram eget merchendise (alltså "reklamprodukter") är inte så komplicerat som det låter. Tvärtom är detta ett synnerligen enkelt sätt att tjäna pengar till laget. Det enda ni behöver är ert klubbmärke i digitalt format och sedan trycker ni detta på olika produkter. Förslagsvis på T-shirts, kaffekoppar, musmattor och liknande. 

Fördelar: 

 • Ni marknadsför er klubb samtidigt som ni drar in pengar
 • Perfekt produkt att sälja på matcher och events
 • Lätt att sälja till föräldrar, vänner och släktingar som stödjer laget

 Nackdelar: 

 • En del jobb med att ta in offerter för tryck och bestämma vilka produkter som säljer bäst. Å andra sidan finns det många tryckeriföretag som vill vara med och buda.
Hemsidor: Googla på "trycksaker" och se vilka alternativ det finns i ert närområde. Går även att beställa på nätet, exempelvis på vinsten.com

# 6. Sälja Salami

Detta är en variant på tidigare nämnda kakförsäljningen - och en nästan lika beprövad metod. Säljförfarandet funkar på samma sätt.

Ni tar upp beställningar av vänner, släktingar, familj eller vilka som helst som vill köpa, och sedan lägger ni en order på det exakta antalet korvar. Leveransen tar cirka 4-8 veckor och därefter är det bara att leverera korven och casha in.

Fördelar: 

 • Ni behöver inte beställa mer än vad ni har sålt för. Det är alltså ingen risk att ni står kvar med en massa osålda salami - och förlorar pengar.
 • Perfekt produkt att sälja på matcher eller marknader.
 • Säljstöd i form av broschyrer etc ingår.

 Nackdelar: 

 • Korven kostar idag 170 kr/styck (men väger 800 gram...) så det är ett relativt stort inköp av "korv" man ska sälja in.

Hemsida: www.delikatesskungen.se

# 7. Gå med i ett affiliate-program 

Egentligen är det märkligt att inte fler klubbar, klasser och föreningar har "upptäckt" den här metoden. Att gå med i ett affiliate-program är ju hur enkelt som helst. Själva registreringen tar bara ett par minuter - och öppnar upp en hel värld av produkter och tjänster som ni kan förmedla och få försäljningsprovision på.  

Här finns också chansen att vara kreativ och koppla samma föreningen med relevanta produkter som kan ge riktigt bra med pengar. Om alla familjer i föreningen exempelvis beställer sin semesterresa via affiliate-programmet, så kan detta inbringa riktigt stora summor i provision.

Fördelar: 

 • Ni behöver aldrig beställa eller betala för något. Att vara affiliate innebär att man förmedlar andras produkter och får en provision på försäljningen.
 • Minimalt med administration. Slipper allt var "fysisk" hantering innebär.
 • Goda chanser att tjäna stora summor pengar på lite jobb.

 Nackdelar: 

 • För de flesta människor är detta en ny och okänd värld som öppnar sig, varför ni kommer att få lägga lite tid på att sätta er in i metodiken och principerna.

Hemsidor: tradedoubler.se, adtracition.se, adrecord.com, webgains.se, affiliator.se


Välkommen

Välkommen till www.betaldaundersokningar.n.nu.

Nyhetsbrev

Recensioner

Paid Survey At Home

SurveysPaid.com

GetCashforSurveys.com

Gamingjobsonline.com

 

Senaste från bloggen: