Surveyspaid.com

Detta är en av de största sidorna för betalda undersökningar som finns. MITT GIVNA 2:a val. HAR MASSOR AV BRA ALTERNATIV FÖR DIG SOM BOR I SVERIGE..

sp.jpgÄr du seriös med att börja tjäna pengar hemma är Surveyspaid ett utmärkt val. Här serveras du ett gigantiskt smörgåsbord med företag som är beredda att betala för dina åsikter.

Den enda sida på området som jag håller högre är Paid Surveys at Home (denna satsar mer på kvalitet men ett något mindre utbud).

Surveyspaid har defintivt en imponerande kvantitet med sidor att registera sig på. Dessutom är detta ett aktör som, åtminstone enligt min erfarenhet, verkar ha fler undersökningar som är inriktade på konsumenter i Europa och Sverige. (Jag har inga bevis på detta, bara min "känsla" såhär ett halvår efter att jag registerade mig här.)

Det finns heller inget som hindrar dig att vara medlem på båda nämnda sidor. Då får du givetvis ett ännu större utbud med undersökningar att välja från, och kan följaktligen tjäna ännu mer pengar. 

Mitt betyg/(4 tummen upp av 5) 

Min kommentar: Mitt andra val av alla liknande sajter jag provat på. Har potential att bli nr 1. 

FÖRDELAR: 

Imponerande många företag på lista att registera sig hos. Ger goda chanser att tjäna riktigt mycket pengar.

Pengarna tillbaka garanti. Är du inte nöjd med ditt medlemsskap eller resultatet, så kan du få alla pengar tillbaka.

Snabbt. Det tar bara några minuter att registera sig på sidan och komma in på "insidan". Därefter är det bara att köra igång.

Gott om undersrökningar för svenskar. Många av företagen har sitt säte i USA, men har såklart verksamhet över hela världen, varför de värdesätter just dina åsikter - oavsett om du bor i Malmö, Halmstad, New York, Amsterdam eller Stockholm....

 Bra betalt. Varje undersökningar ger mellan 5 till 50 dollar i kassan. 

Nackdelar: 

 Den stora kvantiten med företag tar förstås en stund att tröska igenom. Precis som för liknande sajter är det ett initialt jobb man måste göra, detta med att registrera sig på så många sidor som möjligt....vilket kräver en del tålamod. 

# Så här gör du för att komma igång (STEG FÖR STEG GUIDE till att bli medlem.) 

1. Klicka på knappen "Gå till Surveyspaid.com" (finns längst ner på denna sida, eller högre upp...) 

2. Scrolla längst ner på sidan. Fyll i ditt namn och din epost (se bilden här nedanför.) 

3. I nästa steg kommer du till en informationssidor som berättar mer om konceptet. Här finns två viktiga aktiviteter. Börja med att fylla i rabattkoden "save50" och klicka sedan på "Redeem Now". På så vis får du 50% på priset, vilket automatiskt reduceras från 68 dollar till 34.

4. Välj sedan hur du vill betala. Antingen med Paypal, kreditkort (VISA och Mastercard) eller med någon annan betalningsväxlar. 

5.  Fyll i dina betalningsuppgifter och klicka på Pay Now. Klart! (Dina uppgifter skickat till eposten du angav...) 

Fler program-recensioner:


Paid Survey At Home


GetCashforSurveys.com

Välkommen

Välkommen till www.betaldaundersokningar.n.nu.

Nyhetsbrev

Recensioner

Paid Survey At Home

SurveysPaid.com

GetCashforSurveys.com

Gamingjobsonline.com

 

Senaste från bloggen: