Paid Surveys At Home

Jag har fram tills idag testat över ett 20-tal olika "Survey-mäklare" och en sak är klar. Paid Surveys At Home ger DEFINITIVT BÄST VÄRDE PER TIMME.

Jag vet inte riktigt hur du tänker. Men min målsättning när jag gör undersökningar på nätet är att få så bra betalt som möjligt för tiden jag spenderar.

Det är ju inte så konstigt. Ju fler undersökningar jag hinner göra på, låt säg 2 timmar, och ju mer pengar jag tjänar per undersökning, desto större blir min lön.

På Paid Surveys At Home får du tillgång till en lista med över 400 företag som skickar ut betalda undersökningar direkt till din epost. Du kan tjäna någostans mellan 5-60 dollar per undersökning (ju längre tid en undersökning tar att genomföra, desto större brukar betalningen vara).

Min bästa "ROI" (=räntabilitet på investerad tid) var en undersökning om mina konsumtionsvanor som tog cirka 40 minuter att genomföra och gav mig 60 dollar (cirka 400 kr). Inte så illa för 40 minuters "jobb" framför datorn, eller hur?

Mitt betyg(5 tummen upp av 5) 

Min kommentar: Enligt min mening det bästa alternativet för dig som vill komma igång och tjäna extra pengar hemma. Därmed inte sagt att du inte måste jobba. Givetvis måste du göra undersökningarna för att få betalt. Men om du är villig att spendera timmarna som krävs, så kommer du att kunna utöka din månadskassa med en ansenlig summa pengar. Allt beroende på hur många timmar du orkar spendera vid datorn.  

FÖRDELAR: 

Enkelt. Du behöver inte ha några som helst förkunskaper. Det enda du behöver är en dator, internetuppkoppling och en stund att fylla i dina åsikter. 

Bra betalt.  Om jag jämför med många andra, inte minst svenska undersökningsföretag, som jag deltagit i, är betalningen här riktigt bra. Du får någonstans mellan 5 och ibland ändå upp till 75 dollar för en undersökning. 

Bekvämt. Du kan utföra undersökningen när du vill, och var du vill, om du har en enhet och internetuppkoppling. Du jobbar precis så mycket du vill. 

Gott om företag för svenska medborgare. Även om de flesta företag på listan har sin hemvist i USA, så agerar många på en global marknad. Företag som Nike, Disney, McDonalds och Pepsi finns över hela världen och därför är dina åsikter som svensk medborgare precis lika intressanta och värdefulla.  

Programmet har flera intressanta, helt gratis bonusdprodukter som är inspirerande för alla som öka på sin passiva inkomst. 

Seriöst. Du har 60 dagars full returrätt om du av någon anledning inte är nöjd. 

Nackdelar: 

 Som med alla "listor" tar det en stund att registera sig hos varje undersökningsföretag. (här får du ju ett smörgåsbord på cirka 400 stycken alterantiv.) Men detta gör man å andra sidan bara en gång.

Själv tog jag en söndag och tröskade igenom nästan hela listan. Det var i ärlighetens namn ett trist jobb, men när det väl är gjort...ja, då är det bara att invänta undersökningar och börja tjäna pengar. 

# Så här gör du för att komma igång (STEG FÖR STEG GUIDE till att bli medlem.) 

1. Klicka på knappen "Gå till Paid Surveys at Home". (Finns längst ner på denna sida, eller längre upp....)

2. Registrera dig med namn och epost, och välj land, "Sweden". Klicka på "Submit" 

3. I nästa steg kommer du till informationssidan. En video som förklara hela konceptet bakom betalda undersökningar startar automatiskt. Det är bara att lyssna....

 

4. När du tittat klart på videon är det dags att signa up dig för ett medlemsskap. OBS! Här är det SUPERVIKTIGT att du fyller i RABATTKODEN så att du får 50% PÅ PRISET. Du skriver bara "Survey50" i fältet för "Enter Code Here" och klickar på knappen "Click To Redeem". Då skiftar priset direkt från 68 till 34 dollar. (Se bilden här nedanför). Klicka sedan på Get Membership. 

5. I nästa steget väljer du hur du vill betala (ex. Paypal eller kreditkort) och fyller i dina personuppgifter. 

6.  Klicka på "Pay Now". 

7. När du betalt så skickas du vidaretill en så kallad "Upsell-sida". Här får  erbjudande om att köpa ytterligare produkter som passar alla som vill "tjäna-pengar-hemma-vid-datorn". Du behöver inte köpa någonting, men läs gärna om produkterna och se om det är något passar dig.  Är du inte intresserad så klickar du bara på "No, thanks" och går vidare. 

8. Inloggningsuppgifterna är nu skickade till den epost du angav. Nu är det bara att logga in på medlemssidan på paid-surveys-at-home.com och sätta igång. Börja med att registerera dig för så många undersökningar du bara orkar. Ju fler du registrerar dig på = ju fler undersökningar kommer du att få till din epost = ju mer pengar kommer du att tjäna.

På bilden här nedanför ser du en sceenshot av hur listan med undersökningsföretag ser ut. Region "Worlwide" innebär att vem som helst över hela världen kan signa upp sig för undersökningar. (De flesta är Worldwide, bara ett fåtal är för enbart USA). 

 

9. Jag rekommenderar att du registerar dig på minst 50 sidor. Det här kräver förstås en arbetsinsats, men ha tålamod.  Ju fler undersökningsföretag du registerar dig på = desto mer valmöjligheter och lukrativa undersökningar kommer du att få tillgång till, och ju mer pengar kommer du att tjäna. 

10. Invänta undersökningar till din epost, svara på frågor - och tjäna pengar!

 

 

Fler program-recensioner:


Surveyspaid.com

GetCashforSurveys.com


Gamingjobsinline

 


Välkommen

Välkommen till www.betaldaundersokningar.n.nu.

Nyhetsbrev

Recensioner

Paid Survey At Home

SurveysPaid.com

GetCashforSurveys.com

Gamingjobsonline.com

 

Senaste från bloggen: