Getcashforsurveys.com

Inte störst, inte bäst. Men ett lysande alternativ för dig som vill ha lite extra klirr i kassan då och då..

Jag har varit medlem på Getcashforsurveys i drygt 7 månader nu. Och jag måste i ärlighetens namn säga att ska du välja en "undersökningsmäklare"  - eller två - till att börja med, så är Paid Surveys at home och Surveyspaid ett bättre val.  

Därmed inte sagt att detta är en dålig sajt. Långt ifrån. Jag har ju valt att ta med dem här på min sida eftersom de tillhör topp-3 av de över 20 testade sidor som jag ägnat massor av möda och energi åt att kartlägga det senaste året. 

Vad är det då som gör att Getcashforsurveys "bara" hamnar på en tredjeplats på min lista?

Två saker: lite sämre kvantitet på bra undersökningsföretag + lite sämre betalt per undersökning. Detta är förstås ett väldigt "generellt" omdöme och ska förstås som min helhetssyn på sajten. Enskilda undersökningar som GetCash förmedlar kan såklart ge riktigt bra betalt, ibland runt 50 dollar. 

Man skulle också kunna uttrycka det som såhär: min uppfattning är att det är svårt som svensk att "klara sig ekonomiskt" genom att bli medlem här.

Däremot är denna sida ett utmärkt komplment till de andra två sidorna jag rekommenderat. Eller en sajt som kan möjliggöra att du tjänar ett par sköna extra hundralappar varje vecka. 

  

Mitt betyg(3,5 tummen upp av 5) 

Min kommentar: Mitt andra val av alla liknande sajter jag provat på. Har potential att bli nr 1. 

FÖRDELAR: 

Bekvämt sätt att göra sig en "extra hacka" varje månad. Från några hundra upp till tusentals kronor.

60 dagars pengarna-tillbaka garanti. Är du inte nöjd med ditt medlemsskap eller resultatet så begär du pengarna tillbaka.

Enkelt att förstå. Du behöver inga förkunskaper för att göra undersökningarna. Bra förstås är om du har hyggliga kunskaper i engelska

 Bra betalt. Varje undersökningar ger mellan 5 till 50 dollar i kassan. 

Nackdelar: 

  Svårt att få tillräckligt med välbetalda undersökningar på en månad för att de ska gå att leva på (även om man anstränger sig). Dock ett bra komplement till andra typer av "tjäna-pengar-hemma-produkter". 

# Så här gör du för att komma igång (STEG FÖR STEG GUIDE till att bli medlem.) 

1. Klicka på knappen "Gå till Cashforsurveys.com" (finns längst ner på denna sida, eller högre upp...) 

2. Fyll i ditt namn och din epost i rutan längst ner på sidan (se bild här nedanför.) Klicka på knappen "Get me started". 

3. Gå till rutan på bilden du ser här nedanför. OBS! Du får halva priset på medlemskapet om du fyller i "Save50" i rutan och klicka på "Redeem Now". Då halveras priset, från 74 dollar till 37. 

4. Välj vilken betalningsmetod du föredrar. Går fint att betala med vanligt VISA-kort eller Mastercard, men också med Paypal. 

5. Fyll i dina betalningsuppgifter och klicka på "Pay Now". 

6. Klart! 

 

Fler program-recensioner:


Paid Survey At Home


Surveyspaid.com

Välkommen

Välkommen till www.betaldaundersokningar.n.nu.

Nyhetsbrev

Recensioner

Paid Survey At Home

SurveysPaid.com

GetCashforSurveys.com

Gamingjobsonline.com

 

Senaste från bloggen: