Gamingbjobs

Älskar du att spela Tv-spel? Spelar du redan flera timmar varje dag? Då är detta ett ypperligt tillfälle att få göra det du älskar + tjäna en massa pengar samtidigt.

gamingjobs.pngDet var inte så länge sedan det lät som varje ung människas ouppnåeliga dröm. Att få spela TV-spel...och få betalt för att göra det. Bra betalt.

Och det var inte så länge sedan som folk skrattade åt det där. Som att det lät alldeles för bra för att vara sant. Som om det vore en...ja omöjlighet.

Idag vet vi bättre. Idag vet vi att fenomen som Dreamhack slår nya publikrekord och att spelkonsolen är lika vanlig i folkhemmet som fredagsmys och Tacos.

Idag vet vi att sponsrat spelande inte längre är en omöjlighet - utan en FAKTUM som växer sig större och större, dag för dag.

Idag vet vi att TV-spelsdindustrin är mäktigare än någonsin och på god väg att omsätta mer än hela världens samlade filminstrustri. Bara i Sverige så förväntas ökningar bli smått otroliga 70% inom de närmsta åren. (Se artikel här nedanför.)

Xbox, Nintendo, Sony Playstation, PC-spel....listan kan göra lång på populära konsolerer och varumärken som slåss om spelarnas uppmärksamhet.

Poängen är följande. TV-spel handlar idag om STORA PENGAR för spelutvecklarna, som är beredda att lägga miljar kronor på att ta fram nya storsäljare.

Och det är här som du, spelälskaren, kommer in i bilden.

Spelutvecklarna är nämligen extremt intresserade av hur du tänker: vilka spel du tycker om, vilka du inte gillar, dina tankar om hur man kan förbättra spelupplevelsen...och givetvis vad du kan tänka dig att KÖPA. Och får dessa åsikter är de beredda att betala dig.

Och svårare än så är det faktiskt inte. Det som krävs är förstås kunskapen om var någonstans man anmäler sig som speltestare. Vilket Gamingjobsonline.com kan hjälpa dig med. Här får du nämligen en hel lista och massor av resurser som visar hur du ska gå tillväga för att tjäna pengar som speltestare.

På Gamingjobsonline.com kan du tjäna pengar såhär:

Få betalt för att spela spel på demostadiet och berätta vad du tycker.

Få betalt genom att delta i undersökningar online och svara på frågor om olika spel eller filmer.

Få betalt genom att titta på speltrailers eller filmtrailers.

Ingå i fokusgrupper tillsammans med andra spelare.

Skriva recensioner av spel.

Tjäna mellan 500-3500 dollar i månaden

60 dagars pengarna-tillbaka-garanti om du inte är nöjd.

Kostar just nu bara en dollar för en veckas provmedlemskap. Du har alltså inget att förlora!

 

Fler program-recensioner:


Paid Survey At Home


Surveyspaid.com

GetCashforSurveys.com

Välkommen

Välkommen till www.betaldaundersokningar.n.nu.

Nyhetsbrev

Recensioner

Paid Survey At Home

SurveysPaid.com

GetCashforSurveys.com

Gamingjobsonline.com

 

Senaste från bloggen: