Faq

Hur mycket pengar kommer jag att tjäna? 

Det är förstås helt ovanligt att svara på, eftersom det beror på vilket arbetsinsats du är beredd att pynta in. I detta avseende skiljer sig inte betalda undersökningar från vanliga jobb. Ju mer man anstränger sig, desto mer kommer man tjäna. 

Hur mycket kan jag tjäna pengar varje undersökning? 

Det är lite olika. När jag började så fick jag göra väldigt många för småsummor, lät säg runt 3-10 dollar. Men när företagen märkte att jag bemödade mig med att svara, och att jag var uppriktig med mina svar, så dröjde det inte länge innan jag fick vara med i mer välbetalda undersökningar. Vissa av dessa gav över 400 kr för mindre än en timmes jobb. 

Men VARFÖR betalar företag för mina åsikter? 

En mycket enkel fråga att svara på. För att du är konsument. Och för att dessa företag lever på att sälja produkter till konsumenter. Därför är de intresserade av din  åsikt när de, exempelvis, ska lansera en ny produkt på marknaden, eller vill veta vad du tycker om deras nya reklamfilm etc. 

Hur får man ut sina pengar? 

Antingen via check som skickat till den adress du uppgett. Eller så sätter företaget in pengarna på ditt Paypal-konto. Jag kan rekommendera att man skaffar ett Paypal-konto. Det är gratis. Du kan läsa mer om Paypal här

Ibland hör man om att detta ska vara en bluff....är det så?

Nej. Det är ingen bluff. Min gissning är att individerna som kallar detta för en bluff har felaktiga förväntningar. De tror att det bara är att betala medlemsavgiften och sedan ska pengarna trilla ner i famnen helt utan att man anstränger sig det minsta. En sak vill jag därför göra helt klart. 

Hur börjar jag? 

Min rekommendation är följande. Börja med att registrera ett medlemsskap på Paid Surveys At Home. Lägg ner allt krut på att registrera dig på så många sidor du bara orkar. Ju fler, desto bättre. (Själv registrerade jag mig på flera hundra. ) Visst, det är ett trist jobb att göra, men om du vill komma igång och tjäna pengar på nätet så är detta enligt min mening det bästa sättet att börja på. 


Välkommen

Välkommen till www.betaldaundersokningar.n.nu.

Nyhetsbrev

Recensioner

Paid Survey At Home

SurveysPaid.com

GetCashforSurveys.com

Gamingjobsonline.com

 

Senaste från bloggen: