3 Tips Med pessismistiskt twist: gör så här om du vill misslyckas med att tjäna pengar online

1. Fastna i läsandet och analyserande
Alltför många jag pratar med som påstår att de vill börja tjäna pengar på nätet kommer ingen vart.

När jag frågar vilka program och tekniker de provat hittills så svarar häpnadsväckande många att det är just det som är problemet: de har inte "vågat" testa, eftersom de inte vet om du kommer att lyckas. Istället har de ägnat sig åt att läsa och "fundera" på hur de ska tjäna pengar. Och jaga "det perfekta programmet". Detta fastnar de i, år efter år. Bli inte en sådan människa. Då är det bättre att spänna bågen rejält och låta strängen brista några gånger. Du får du åtminstone erfarenhet och kommer att lyckas bättre nästa gång du spänner bågen. 

2. Hoppa från program till program
Näst efter de som aldrig vågat prova något program (som betalda undersökningar online), finns den grupp individer som istället köper varje program de kommer över, men aldrig orkar GENOMFÖRA programmet till 100%. Istället hoppar de från program till program, och håller tummarna för att de ska bli multimiljonärer helt utan ansträngning. Även detta är ett säkert recept på misslyckande.

3. Odla en ständig misstro mot allt och alla
Så här är det. Det finns bra program på nätet och det finns dåliga. Precis som i övriga livet. Vill du misslyckas ska du däremot så svårigheter och begränsningar överallt, samt odla en ständig misstro mot alla.

16 jul 2013


Välkommen

Välkommen till www.betaldaundersokningar.n.nu.

Nyhetsbrev

Recensioner

Paid Survey At Home

SurveysPaid.com

GetCashforSurveys.com

Gamingjobsonline.com

 

Senaste från bloggen: